A a amiiigooo

Tentan är avklarad, håret är tvättat , kläderna ligger framme, sminket är på och jag e taggad nu faktiskt för att fira lite ikväll. :) Ska dra till dra ga ga ga na dricka vin och sen drar vi ut o dansar lite .. Ska ringa Martin snart och kolla om han vill med, ska försöka övertala han .
Satt i skolan idag o skrev tentan i flera timmar blev helt seg i huvudet och kunde inte tänka  mer. Så skönt det var att skicka iväg den . Imorgon är jag ledig men det blir plugg med Dragana och sen ska jag väl försöka träffa allt o alla jag inte haft tid med senaste tiden . Jag har verkligen haft fullt  upp nu med plugget som just nu går i första hand faktiskt, jobbet och massa små saker hela tiden . Igår pluggade jag sen träffade Augin för en fiiika , David kom också förbi och vi fjantade oss som vanligt . Ingen förstår oss rikigt alla tror att vi e störda men vi skämtar väldigt mkt bara .
Annars händer det inte så mkt , blir väl fest i helgen igen känner att det kanske har blivit lite mkt nu varje helg men va fan . Jag kan faktiskt inte jobba eller plugga om det inte händer någonting kul .

Nu ska jag fixa till mig lite sen får jag skjuts  till Draaaaagaaanaaa!

Ha det bra! puuusss
Love
J.P


everything everyday everywhere

Min mobil har kommit :D ska åka och hämta den nu, smink kläder klart, sen ska jag och Linda åka till netto och handla.. har inte ätit frukost än, vaknade för 30 minuter sen, sen ska jag träffa jellena, måste äta!! KAFFE!!
återkommer senare.

 MVH LILLI


Superwoman

Plugg, plugg , plugg.. har så mkt å plugga nu men jag klagar inte det e skönt och man känner sig duktig faktiskt. Jag e sån stress människa blir stressad när jag inte har saker å göra o jobbar mkt bättre  under press. Dricker även min 3 cola för dagen tror att jag har blivit beroende faktiskt.
Ja kommer inte på nåt ja ska skriva är helt hjärndöd känns det som.. Imorgon ska vi få tårta i skolan :D det ser vi fram emot , ska bli skönt att göra klart tentan på onsdag då kanske man festar till det lite eftersom vi e lediga på tordag . Nattas fest och kanske utgång i helgen hoppas det blir kul :)

Innan när jag satt och läste i boken så flög min tankar någon annanstans helt plötsligt och det händer rätt ofta.
Senaste tiden har jag bara fattat beslut genom att använda hjärnan och inte alls hjärtat , tycker att man  oftast ska göra det faktiskt då blir allt mkt bättre i längden och man gör det som är bäst , e det hjärtat man går efer så skiiter det sig oftast efter ett tag . För hur mkt folk inte vill erkänna det så är kärleken skiiiit, den håller inte för evigt ( vad är "för evigt" ) egentligen och folk gör så dumma saker och fattar så tröga beslut, offrar så mkt för kärleken bara för att man är dum och nykär men när den förälskelsen lägger sig så står man där å ångrar saker som fan .. kan tex vara att man offrade vissa vänner , inte satsade på den där utbildningen , skret eller svek sin familj . . Jag har personligen hört jävligt många gånger  att folk ångrar saker dom har gjort.. Men man gör sina egna val och skapar sin egen lycka så skyll er själva. .
Jag har aldrig och kommer aldrig att offra mina vänner eller familj för en kille. . Ingen av mina kompisar har
märkt av någonsin att jag har en kille för dom kommer alltid i första hand och jag ser till att  hitta tid till båda
Man kan  vara tillsammans med någon och älska den människan men man ska fortfarande ha egna liv,  göra saker på varsitt håll och inte låta allt kretsa runt den man är tillsammans med.

Jag är jävligt stolt över mig själv för allt den senaste tiden . Jag vet att jag e den starkaste av alla .. Superwomen som sagt :) Det var inte lätt men jag skötte det bra.. med hjärnan som sagt :)

Har suttit och snackat i tel med  natta lite nu så nu ska jag plugga igen .
Min mobil e cp får inte fram sms ibland . skit konstigt o kan inte skicka ibland heller. Måste ringa comviq

Ville bara skriva av mig lite
Love
J.P

<3

Sitter i skolan o kollar runt olika företag och deras affärside, råkade klicka hem en klänning med behöver inte ens den egentligen . . Ska äta lasange snart är skiit hungrig. Det va så mörkt o kallt ute idag orkade inte ens gå upp ville bara ligga kvar o mysa i sängen . Idag måste jag plugga , städa, betala räkningar och göra räksallad för det e jag sugen på.

Ska dra nu har föreläsning .

Allt har en mening .

Love
Jelena

 


Me myself and I That's all i got in the end. .

Hej :)
Länge sen jag skrev känns det som , jag har verkligen inte haft  tid eller ork . Jobbade igår hade ganska mycket att göra så jag va skiit trött efter jobbet men det va bara att komma hem duscha lite o fixa sig sen dra ut . tanker va att vi skulle förbi nån syriansk fest men det blev inte  rikigt så , stack förbi centrum en sväng helt dött och segt . Var inte på bästa humöret heller massa tankar som spökade i huvudet på mig så jag o lilli bestämde oss för att dra  till max sen sitta o prata lite och efter det hem o sova. Det blev inte så mkt sömn för mig iallafall jag låg o tänkte hela natten kunde inte ens ligga stilla, visste  inte rikigt vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen .. Sov en timme kanske sen var det dax att dra upp o jobba, mamma va så snäll o hjälpte mig eftersom jag inte orkade vara där så länge , pluggade lite , kolla på match en stund och fikade efter det . Sitter hemma nu i min ensamhet och funderar på att bada i badkaret.
Känner mest att detta va depp inlägg o inget kul alls men idag har  jag en sån dag. Ska kolla om någon vill komma över för lite film och söndagsmys , känner mig lite ensam här :)
Ska till skolan imorgon ser framemot det faktiskt men måpste hitta praktik och dessutom börja plugga på tentan jag har på onsdag .

Ska dra mig nu .. puss
J.P


love life

Hej! Snart kommer min nya mobil levererat direkt till min brevlåda!! vilken service :D under tiden har jag fått låna herr hemligs mobil och han min.

igår var en skön dag, men det har nog jellena redan berättat om. robert var hur trevlig som helst, det var inte svårt att tycka om honom, första 20 åriga killen jag träffat som är så mogen!! vi planerade att åka till honom i göteborg och festa nästa helg eller var det näst nästa? ska testa han omtalade vin öppnare :D
idag ska jag jobba, jobbar kväll. efter det får vi se vad som händer, om jag orkar gå ut eller inte, för jag jobbar tidigt imorgon. jag kan redan känna lukten av drama :P nej sånt har vi slutat med ha ha..

nu måste jag bumsa!! gamlingarna väntar ivrigt på att jag ska hjälpa dom i sängs ha ha :)





LIVET LEKER !

Heeej
Jag vill bara medela att det händer för mkt roligt i mitt och lillis liv just nu så vi hinner inte ens skrva blogg.. Vad det e som händer håller vi utanför bloggen ;) Men vi mår skiiit bra, är glada, snygga, taggade och på rätt väg känns det som . Jag vet att vissa hatar att vi har det så men va ska man göra..
Idag har jag varit i skolan, sen stack jag o dragana o åt lite libanesiskt, snacka om allt möjligt och skrattade. Kom hem duschade snabbt o träffade lilli hon ville äta ute så vi körde på det . Efter det kom Robert o gjorde oss sällskap satt o snackade hade det trevligt :)
Träffade Olivia med för att få lite uppdatering om vad som händer på underbara råslättt och runt omkring .. Ingenting vettigt som vanligt iallafall så jag har inte missat mycket... Stack även o hämtade ost o olivier till er syrianer o festen imorgon . Nu gör jag inte så mkt är hemma, ligger i min säng o tänkte titta på film är rätt frusen det e kallt ute som fan ..
Imorgon blir det  nog utgång så vi får se om det händer nåt kul som är värt o nämnas här ;)

Men iallfall så lever livet :D

Hur mår ni ?

Aja nu ska jag snacka i tel lite o fördriva tiden :)
xo xo  ;)
Puuuss Jellena


oops oh my

lilli snodde jellenas lista..

daglig morgonrutin: kollar klockan
gör just nu: lyssnar på musik
vem tänkte du på innan du somnade igårkväll: mig själv!
vad ser du fram emot: vinter, det nya året!
senast mottagna sms: nej du får hänga med så gör vi det tillsammans 
senast skickade sms: jag minns inte
senaste mobilbilden: jag minns inte 
viktigaste lärdomen: man skapar sin egen lycka
humör just nu: bra
vem var den senaste du sov med: jellena
nagellacksfärg: vinröd
vad var den senaste presenten du fick: jag minns inte 
mest lyssnade artist just nu: beyonce
vad har du för ringsignal på mobilen: lost without you robin thicke
på fingrarna: ingenting just nu
runt halsen: inget där heller 
överdelar: basic
skor: ankelboots, stövlar, pumps
i väskan: allt du vill ha 
i sminkväskan: smink


fhdfh

hejsan hejsan tjena tjena! just nu sitter jag på jobbet, finns inte alls mycket att göra fram till klockan halv tio och hon är bara nio, skönt att vi har datorer här, hich tech äldreboende ha ha!

måste kila nu, någon larmar på mig. puss / lilli


I keep doing my own thing..

Heeej bloggeeeeen!
E hemma från skolan nu tiden gick ganska fort idag. hela gruppen hade panik ångest och vi ville typ döda varandra men det löste sig sen . Det e så mkt o göra vet inte vart vi ska ta vägen . Efter det solade jag o Isabelle , nu e jag hemma ska duscha lite snabbt sen till stan för å köpa lite grejer o sen fika eller äta får se vad det blir det e typ det enda vi gör i Jönköping .

Skriver mer sen .. ville bara uppdatera så ni inte tror att jag har dött eller nåt.
Och Lilli fuck u för att du inte ska med , synd för dig säger jag bara ! ;) aja love u iallafall.

Love
Jellena


you look so dumb right now

Jobbet igår gick snabbt, och kul för jag jobbade med Sara, vi skrämde upp oss själva och vägrade sen att gå utan varandra någonstans, skulle jag någonstans själv skulle jag ha en dörr öppen, även toaletten ha ha :)
Vi fick med oss Oriflames test läppstift också, små kriminella på jobbet ha ha ha ha!

Jellena messade och påminde mig om premiären imorgon, hade glömt bort det helt och tackade ja till en kvällstid på jobbet, hon kommer döda mig, har jag inte skrivit ett nytt inlägg på två dagar så vet ni vad som hänt.

Efter jobbet träffade jag herr hemlig, och hans vän, hade sån filmkväll, såg tre skit bra filmer på raken, man var på helspänn hela tiden, antichrist, duplicity och house, REKOMMENDERAR JAG STARKT! HA HA HA :) satt till fem på morgonen, kom hem, mötte en nyvaken mamma som skulle till jobbet, och kunde inte somna förens sex, snacka om att vända på dygnet, och när jag väl somnar så skickar folk sms, en efter en!! GAAAH!!
Lyckades smyg fota herr hemlig men han kom på mig och bestämde sig för och vara töntig och tog bort bilderna.

Nu ska jag ringa Linda a.k.a Miss Madame, prata om planerna för Norge! Hon är så taggad :)



2006 året, 16/17 år gamla, stockholm, good ol days :)



Studenten 2008, framsidan på Jönköpings Posten, klockrent :), hardcore superstars.

MVH LILLI






:)

Jag har inte heller så mkt å säga, eller jag kankse har men inget ni behöver veta .. Men bli inte besvikna att inte får reda på nåt idag för jag har snott lite listor från andra bloggar ;)

daglig morgonrutin: Titta på klockan, borsta tänderna, sätta på musik
gör just nu: Sitter skriver blogg o pratar i tel
vem tänkte du på innan du somnade igårkväll: . . . . . . .
vad ser du fram emot: Helgen och att  året ska ta sluit.
senast mottagna sms: Har såna planer, men får ta det på telefon senare  ;) u are going to love it ... 
senast skickade sms: Jag litar på att det är grymma och roliga planer ;) jobbar du ?
senaste mobilbilden: Minns inte
viktigaste lärdomen: man skapar sin egen lycka
humör just nu: trött men glad
vem var den senaste du sov med: Lilli
nagellacksfärg: Vinröd
vad var den senaste presenten du fick: Pengar
mest lyssnade artist just nu: Beyonce
vad har du för ringsignal på mobilen: sweet dreams
på fingrarna: ring
runt halsen: Ingenting
överdelar: Vita linnen
skor: gladiator eller höga stövlar
i väskan: Mp3, pennor, godis, läppglans, plånbok, pass, papper från skolan
i sminkväskan: Puder, mascara, läppglans.. osv


1. Tycker du om någon? - aa
2. Sol eller måne? - sol
3. Vinter eller höst? - Höst
4. Natt eller dag? - natt
5. Soligt eller regn? - soool!
6. Vaniljglass eller chokladglass? - choklad!

Love
Jelena



talk is cheap

Jag vet inte vad jag ska skriva.. Tänkte lägga in lite gamla bilder istället, för er som inte vet så åkte jag och jellena till turkiet förra året :)









så brun man var.. vill tillbaka till marmariiisss nu!!
nu ska jag arbeta, puss o kram / Lilli


Game over. You lose

said I`m not coming back, is it You only want what you can`t have. That ego turning Just too bad for you, that when you had me Didn't know what to do, Game over. You lose

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker plugga lite . Idag satt vi o pluggade på projektet i några timmar och försökte fatta allt men vi e så sega så jag vet inte rikigt hur allt ska sluta :) efter det stack jag till stan o shoppade lite sen hämtade min mobil.. Den e så söööt. Har faktiskt saknat skolan lite , det e så tråkigt att vara hemma , jag klarar inte av det  får panik av att inte göra nåt. Imorgon ska jag försöka fixa min praktik plats också och plugga till tentan som vi  har . Fick hem papper om löneassistent kursen som jag ville gå på men jag får se hur det blir med det har faktiskt ionte tid o vill hellre koncetrera mig på min utbildining än den kursen den kan jag gå när som helst sånt finns alltid :) Måste träffa olle i veckan med, natta också å nettan. På torsdag ska jag på invigningen o sen jobbar på lör o förhoppningsvis blir det utgång med. Vi får se. .
Hade så kul med bojan igår han får mig verkligen o dö av skratt . Vi ser fram emot den 17 å om ingen annan vill så drar vi själva ut . Sen har vi planerat en helg till stockholm med då vi ska shoppa o festa lite . Jag älskar verkligen alla på mitt jobb . Vi har sjukt kul ihop, ni e den enda anlediningen till att jag varit där i 5 år nu . <3

Återkommer snart :)

Love
J.P


im letting go..

A..

Minns du när vi satt i restaurangen med utsikten över havet? Våra framtidsplaner och drömmar.. Det är bara en utav alla dom kvällar och dagar vi spenderade utan att tankar förstörde. Jag vet inte vart jag ska börja.. jag har alltid vetat, innerst inne, men vi överkom allt, tydligen inte tillräckligt.. jag har aldrig känt att jag fått ett riktigt avslut med dig, sen första början, aldrig! Men nu har jag fått det bekräftat på riktigt, efter allt jag fick höra igår, allt som kom från dig.. och det är först nu som jag känner att jag har fått mitt avslut och kan gå vidare!

Jag ångrar inget som hänt de senaste månaderna trots smärtan. Åren förändrade oss, vi gick igenom två helt olika liv utan varandra. Du var aldrig redo och på något konstigt sätt så förstår jag faktiskt dig lite.  
Jag hatar dig inte. Använd hjärnan när det gäller allt annat, men hjärtat när det gäller kärleken!
Jag är glad för din skull, och jag önskar dig all lycka i framtiden.
Jag finns för dig om du någonsin skulle behöva mig!
Du är min vän!

Lilli









jajajajajja

Har inte orkat skriva eller haft tid idag .. Jobbade hela dagen sen va ute o fikade.. e hemma nu , inte alls på humör orkar inte skriva fast jag vill få ut allt men skiiter i det .. Vissa Fuckface behöver inte veta allt.

Jag o Lilli har planer, vi har så bra planer o vi e så taggade o vi ska få allt vi vill o leva lyckliga i alla våra dagar. Ni andra kan ruttna i helvetet ;)

FUCK OFF
MVH
JELLENA


Killar är RÄDDA och SVAGA!

Nu är jag nästan blond :P men jag äääälskar det . Fick bara  ryck . . Ville ha ny hår färg . Sitter och pluggar lite nu sen ska jag fixa till mig och dra ut .
Kunde inte sova igår efter bion jag tänkte som fan o läste i min bok kärlek o relationer. Jag säger bara en sak, ni killar är så svaga  och RÄDDA ni tror att lösningen på allt är fly. Så fort det kommer lite problem eller tjaf vilket är NORMALT i ALLA förhållande annars hade man inte uppskattat när det är bra så drar ni . Eller när det blir lite för seriöst . Ni är rädda, ni kallar är för MÄN och spelar så jävla tuffa jämt men det är ni inte . Fast det kommer komma ikapp er för eller senare för oftast ångrar man att man gav upp så lätt.. Speciellt NI killar ( inte alla ) som lämnar en tjej som är bra tom FÖR bra för såna som er bara för att ha kul o känna er fria. . Det kanske är kul för stunden att gå runt sätta på vem man vill , prata o festa med massa fjortisar men förr eller senare så kommer ni tröttna och sakna den tryggheten, den som accepterade er , klagade aldrig o gjorde allt för er. MEN oftast så brukar det vara försent för medans ni är ute och luftar det ni har mellan benen så inser den tjejen att du egentligen inte är någonting o ha .
Och blatte killar
, dom kommer aldrig bli lyckliga för dom går så mkt efter vad mamma och pappa säger, mormor och morfar och deras  farbröder. För er är det viktigare att göra släkten stolt än att  vara med den ni egentligen vill vara med och må bra . Hellre vaknar man med en hora men är lycklig och ser framemot dagen än oskyldig liten flicka som man egentligen inte ens vill titta på .
Jag är frustrerad och  tänker skiiit mkt idag , var bara  tvungen att få ut allt. Jag vet att många känner igen sig i detta . Men  man har bara ett liv, man gör sina egna val och skapar sin egen lycka. Det tänker jag iallafall göra.
Punkt.
Jelena


i always forget to forget you

hallå i stugan :D lilli här.. var hos tandläkaren imorse, dom tog några bilder på tänderna och pillade lite på dom, det kostade 400 kronor gaaah!!

http://www.youtube.com/watch?v=IBRSsR6I62o beyonce - control

jag kan fortfarande inte besvara eller skicka sms. ska åka och kolla efter en mobil sen. min beundrare "dardan" är flitig, han skickade 4 sms, ringde 2 ggr och skickade en mms bild på sig själv, han ser ut som han ramlat med ansiktet före från 10onde våningen. attans att han inte var snygg och kunde prata svenska! ha ha :P

var på bio igår med herr hemlig ha ha ha, såg gamer, den var bra, mycket action för er som gillar, gå o se den.

hur mår jag? b e d ö v a t ! har varit så ett tag nu, det kommer att komma ikapp mig, får ta itu med det då..

på msn precis nu..
Jelena säger: den e lyx resuaturang
LiLLi säger: den e lyx resuaturang... HAHAHAHAHAHAHA DEN ÄR...reffe
vi pratar om nästa helg då det är premiär av en ny restaurang som vi ska gå på. ni vet mingla med ett glas i handen och se fin ut, flirt hit o flirt dit ;P
under veckan ska jellena på dejt med en efterlängtad kille, en pappas svärsonsdröm! och hon vill att jag ska följa med HAHAHAHAHA KOM IGEN! jag önskar oxå vi var 12 år gamla igen men det är vi inte så hon får klara sig själv, hon har redan varit på dejt en gång med honom och då tog hon med sig josef HAHAHAHA! 
men han är ett kap så vi får hoppas att det blir något bra av dom, ska smyg fota dom så ni får se ;) fortsättning följer....

hon vill att jag skulle meddela er att hon ska bli blond imorgon ha ha ha :) och jag funderar på att lägga in några blonda slingor i mitt svarta hår (NOT)

nu blir det brunch, smink, kläder, invänta gösta och så ut på spännande äventyr :D får se om jag kommer hem med en mobil idag.
 "här kommer piff o puff, e på sprången, här kommer piff o puff varje gång nu lalalala"
HAHA!




våra händer på världens dyraste mark/golv i tyskland eller så var det belgien eller så var det holland.



så gammal bild. en av våra tequila kvällar i amsterdam eller hamburg, ha ha jag minns inte!

Let´s have a good day today and not worry about tomorrow!







Halloween Costumes

Nu sitter vi och letar lite efter outfits som vi ska ha på halloween. Vi ska faktiskt  klä ut oss i år :D

      

Några av alla vi hittade.. Så, vad tycker ni att vi ska klä ut oss till?

Lets Do it and do it and do it . .

Mår lite bättre idag , fast  har fortfarande feber och hostar som fan men jag kan äta lite iallafall. Hoppas det släpper snart för jag vill till skolan imorgon o göra det jag ska i helgen :) Sitter och packar ner massa saker i kartonger o rensar garderoben . Ska fixa lite mat snart med, får se vad som händer sen måste ta det ganska lugnt så det kankse blir bara film o mys , vill bli omhändertagen idag men får se hur det blir med det ;)


Love
J

Love.

Sitter och kollar på ett program som handlar om folk som har gjort slut för flera år sedan pga religion eller andra skäl , gift sig och har det bra men fortfarande tänker på sitt ex och undrar hur det hade blivit ifall de var DOM. . Alla har någon som är speciell och nummer ett . .Det är svårt och hitta någon som man verkligen passar med och som förstår än . Alla e så själviska  i dagen läge .
Fy fan får rysningar och ångest nästan . . Det kan hända vem som helst . Jag ber till Gud att jag inte är en av dom . .

Följ ditt hjärta ,riktig kärlek övervinner allt, no matter what .

Love Jellena


.




<3

Vänskap övergår ofta i kärlek. Kärlek övergår aldrig i vänskap.. . .

I hate you, but I love you. . . .

I can’t take it, what am I waiting for? 
My heart's still breaking, I miss you even more
And I can’t fake it, the way I could before
I hate you, but I love you
I can’t stop thinking of you
It’s true, I’m stuck on you









SWEET DREAM / LILLI

hallå mina kex läsare, är ni här och smular? jag har sönder spelat beyonce sweet dream och lil wayne pusha, i en tom skiva får det plats 20 låtar ungefär, jag ska bränna bara dom låtarna varannan gång, två timmar till staden med bara dom låtarna, perfa :D idag har jag jobbat, gick väldigt segt fick ju bara tre timmars sömn, kändes för jävligt att vakna imorse!! jag ska iväg o handla present till far han fyller år idag men egentligen vill jag bara sova i några dagar. same shit tomorrow.

finns en människa som har ett väldigt tråkigt liv, han säger att han heter dardan, såhär lyder hans sms "kanske du jet numret til mig säg din namn så ja kanske komer ihåg" .. "du me efter mig fack ju om du kan det ciao" .. "mitt liv är perfekto ja bähuver inte dit numer even om ja inte vet vem du är men du värkar att din (piiiip) är fult med gold du verkar att du är nåt men jallafal du har..........." och det här är hans nummer, varsågoda 0737367453 :)


you can be a sweet dream or a beautiful nightmare, either way i dont wanna wake up from you


Don't tell me it's not worth tryin' for . . .

Hej :)
vaknade kl 06.30 idag o min hals gjorde så ont, kunde inte öppna munnen och allt bara snurrade så jag valde att sova vidare , skulle ändå inte orka vara i skolan länge så det va  lika bra. Drömde så sköna drömmar att jag inte ville gå upp, allt var så bra. När jag gick upp fixade jag lite te o mackor o satte mig framför tv:n kollade på cheaters så jävla bra e den . Programet handlar om  folk som misstänker att deras partner är otrogen och då anlitar dom detektiver som får reda på sanningen . Jönköping skulle behöva en sån eftersom här e alla otrogna mot alla nästan . Jag fick direkt ideer om att jag kanske borde syssla med sånt. Har faktiskt lite bilder i min mobil o konversationer i datorn som bevisar att några st är väldiiiiigt otrogna ;) Men så elak har jag inte blivit än så länge .
Jag måste bli frisk ,  har så mkt att göra att jag känner mig stressad och jag får inte vara sjuk i helgen, ska träffa lite folk då o jobba om jag orkar.

Har inte varit så glad som senaste 2-3 dagarna men det är bara för att jag verkligen e seg o  var på väg att bli rikigt sjuk , sen får jag mina återfall och tankar om allt då och då  men jag antar att det är normalt. Kan inte jämt vara den Stålkvinnan jag är .
Anna var så gullig igår när hon kom och berättade att jag är hennes förebild när det gäller om att vara bestämmd och tänka framåt, aldrig falla o överleva allt. Blev så glad att jag fick tårar. Sånt får  en o kämpa ännu mer :) Tack

LoooVe Jellena



Mysigt. .

Jag gillar faktiskt hösten , det är mysigt speciellt när man har mysiga koftor på sig . Det är mysigt att promenera och luften känns så kall och fräsch . Det känns inte rikigt som att det är höst än kändes mer som vår idag faktiskt. Jag gillar vinter med ibland, det skönaste på vintern är när man vaknar tidigt på morgonen  tittar genom fönstret ser att det snöar och så går man o lägger sig under täcket igen, extra mysigt om någon varm finns i sängen som man kan lägga sig tät bredvid o bara somna om . . Nu blir det film godis och mys :)

Hoppas ni mår bra . Kom ihåg att ni är värdefulla :)
Puss Jelena


Skvaller !

Vet vad hon gillar.Lily Allen: Unga män duger bara till sex!

Hon ger också klara besked om vad hon tycker om män.– Jag har sex med killar i min ålder, men jag skulle aldrig dejta dem. Jag behöver en intellektuell kontakt som jag inte känner med någon i min ålder.Hon förklarar att hon behöver en man som kan ta han om henne, men som inte blir rädd för hennes framgång och rykte

De lyckliga föräldrarna.
Nicole Richie har blivit mamma!
Hon har fått  sitt andra barn."Simple life"-stjärnan Nicole Richie, 27, har fått en son på 3 572 gram.Det lilla livet har fått namnet Sparrow James Midnight Madden.– Han föddes mitt i natten, tidigt på morgonen den 9 september, skriver Nicole på sin hemsida.

Katie med exmaken och musikern Peter André.
Katie: Jag våldtogs av en kändis

Hon har tigit länge.Men nu kan Katie Price inte vara tyst längre.– Jag blev våldtagen av en kändis, avslöjar hon.Glamourmodellen Katie "Jordan" Price har tidigare berättat att hon blivit våldtagen.Men nu avslöjar 31-åringen att gärningsmannen var en känd person, enligt Bang. Hennes exman, Peter André, ska också vara medveten om händelsen

 

Lindsay: "Jag ville vara som Britney"

Redan när hon var liten längtade Lindsay Lohan efter att bli kändis och exponerad.
Det avslöjar hon i en ny intervju.
- Jag läste om Britney Spears i tabloiderna och ville vara som henne, säger hon till Access Hollywood.


Love Jelena

Someday you wish you were a better man

Jellena här.. kom hem från skolan för en stund sen . Sitter här och fryser som fan tog precis 1 ipren och 2 alvedon hoppas det hjäper o att jag inte har tagit en överdos istället det skulle vara typiskt mig . Idag var  det bara jag i skolan av alla i vår grupp, alla verkar vara sjuka men det är inte så kontigt nu för tiden . Hade föreläsningar och sen lyssnade vi på en gubbe , efter det hade vi min favorit Lars Göte och hans bluetuuuuus hahah så skön e han . Men då gjorde jag typ ingenting för jag va själv satt o snackade med dragana på msn o  ville bara att tiden skulle gå.
Jag måste plugga en massa hitta min praktik plats, ringa massa samtal, gå på stan och fixa ärende ( nej det e inte shoppa) men ja har inte lust . fast nu ska jag rensa min garderob och rum packa ner allt i kartonger och tömma rummet sakta men säkert.

Känner att bloggen börjar bli lite tråkig ska komma med lite kul skvaller eller tips sen om jag orkar .

Nu fick jag ett sms och det står att jag ska komma  ut om 2 min så jag lyder det och avslutar hääär :D
puss


puss

http://www.youtube.com/watch?v=s6rvKAjw9qs Lloyd, Lil Wayne - Pusha

http://www.youtube.com/watch?v=YjMPHpMF_FY Jagged Edge, Young Boss - Superhero

L.D


You're everything I need and more. . .

Äntlingen hemma från skolan . . Började dagen med en red bull  kl 7 på morgonen för att  piggna till , men det hjälpte inte så mkt. Sov typ kl 3 inatt o vaknade 6 så det va inte alls mkt, men men jag får skylla mig själv. Idag var det ganska skön dag i skolan., Martin stack hem för han vill hoppa av så han e helt jävla förvirrad , Isabell va sjuk så jag o Dragana försökte "plugga " lite på projektet o massa annat skiiit. Fast för det mesta så snackade vi nog och va inne på Facebook såna jävla nördar hahah :P Slutade typ vid halv 3 eller nåt sen va det bara å åka hem . Satt på tåget o snackade om killar som vanligt o försökte komma fram till varför dom e som dom e så jävla tröga , o om blattar e värre med deras självförtroende eller svenskar som inte fattar ett skiiit o skulle låta oss köra över dom .. Aja vi kom inte fram till nåt iallafall.
Nu är jag hemma, ska plugga lite på det vi ska redovisa imorgon ,  vila lite duscha sen får vi se vad som händer. :)

Jag är så jävla stark o grym , är så stolt över mig själv. I love me !


the way that i loved you

lilli här :) jellena ligger hemma bakfull fortfarande och halvt död. idag har vi haft söndags chill.
har en tendens att alltid skada mig själv på konstiga sätt när jag dricker, vaknade idag och hade ont i svanken, ett blå märke på armen och en svullen fot som är helt öm hahaha sjukt!

orkar inte skriva mer men jag ska lägga in lite bilder från igår och idag. kolla josefs blatte matta hahaha!!









kolla det långa avståndet mellan den silvriga mazdan (min bil) och bmwn...jag bad jellena gå ut och kolla hur mycket jag kunde backa.. med det avståndet får hon panik och tror att jag ska krocka och skriker "sluuutaaa backaaaa!!" hahahahahaha det var minst två meters mellanrum!! kärring :)



mvh lilli






What you want isn't always what you get.

Hej bloggen :) Jag e fortfarande helt död efter igår, fick jobba tidigt imorse och det gick åt helvete jag klarade inte ens av att äta frukost så istället gick jag o la mig o vilade 20 min. Tack gud att jag har min mamma där att hon e så snäll. Mår fortfarande illa o jag har knappt ätit idag , men jag mår väl som jag förtjänar. Igår så blev det för mkt av det goda på förfesten , sen så gjorde teqilan sitt också.. Men det var kul ändå, vi dansade som fan  o skrattade.
Lilli har lagt upp lite bilder så jag slipper göra det . Imorgon ska jag till skolan sen måste jag hitta praktik plats, ärligt talat så orkar jag inte  det men jag har väl inget val . .
Känns som att jag  vill skriva skiiit mkt just nu , om allt möjligt men jag har inte lust .

Tusen frågor , men inget svar ... Lika bra antar jag !

God natt
Love
J.P


Yes i can see her Cause every girl in here wonna be her..

Lördag lördag löööördag!!! Roligaste dagen på hela veckan :) Idag har jag jobbat, seg dag som fan men det va kul o jobba med zarina för vi har  alltid nåt att prata om , tiden går så mkt fortare då . Kom  hem för en stund sen  tänkte hoppa in i duschen och göra mig lite fräääääschhhh , raka mina ben smörna in mig å sånt ta det lungt bara . Jag känner mig jämt så jävla stressad  nu för tiden när jag har skola jobb och allt, vill verkligen hinna med o träffa mina vänner med o ha kul så allt inte bara börjar handla  om dom tråkiga stunderna. Ibland hinner jag knappt äta känns det som . Därför ska jag from idag börja planera mina dagar lite bättre och skriva ner allt som ska göras annars glömmer jag massa saker o då blir det bara mer o mer o göra sen .

Måste gå förbi mitt jobb sen och hämta ett par skor jag ska ha ikväll med min svarta klänning ;)
Sen efter det ska vi börja dricka lite , vänta på Lilli tills hon har bäddad klart alla gamlingar , borstat deras tänder och röv sen e hon med redo for the night !
Hoppas det inte blir nån drama som vanligt   när vi e ute på vägarna och dansgolvet :P
Annars har det inte hänt så mkt, mår faktiskt  helt bra :)

Hoppas allt är bra med er med
Ha det så kul ikväll och alla tjejer : Skål för killarna som hade oss, idioterna som förlorade oss och vinnarna som kommer träffa osss ;)


im bad, whos bad?

Heej :), vatt
Lilli, Jellena, Sebbe och Micke här :) idag har jag och lilli vatt på stan och shoppat massa svarta kläder HAHAHA! skulle oxå kolla efter en dator till lilli och en mobil till mig. efter det åkte vi och åt på chiki mama mmmm vad gott :D satt och pratade och planerade om lillis lägenhet i göteborg, hur vi ska flytta dit alla saker o så, någon som är villig att hjälpa till  :)? Efter det mötte vi  sebbe och micke utanför gymmet och tog en liten promenad.. Och efter massa om och men bestämde vi att vi skulle komma hit och bara ta det lungt . . .kanske se nån film . . . :D

imorgon så händer det väl inte så mycket under dagen men däremot på kvällen så händer det grewjer :D:D. ..nu måste vi vara lite sociala puss o kram.

såhär ska jag smyg renovera lillis lägenhet moahahah hoppas hon blir glad för dety skulle jag :D:D



J & L

you were innocent til i proved you guilty

min älskade far är kul, jag ringde honom på jobbet innan, när han svarade fick han höra en host attack jag fick, det han frågar sen är "är du döende?" hahahaha.

nu ska jag och gösta ut på lite äventyr, återkommer senare :)

vänliga hälsningar lilli


Trööött!

Vet inte rikigt vad jag ska skriva..
Hon börjde skriva ett inlägg för 23 minuter sen men  den verkar aldrig bli klar så jag  kände för o skriva lite.
Imorgon är det skolan som gäller sen får vi se vad som händer, jag måste iallfall shoppa lite och sen köpa en ny mobil med . På lördag ska  vi  ut och festa till det lite.
Nu ska jag äta banan och borsta tänderna .. Pussss

J.P


Forget about your girlfriend and meet me at the hotel room . . .

Heeeej bloggen :D
Nu är jag hemma från skolan , trodde inte jag skulle orkar gå upp idag men  jag tvingade mig själv.. Idag va det kankse skönt o slappt i skolan alla  i gruppen va på samma humör förutom Martin då som hade  PMS och va  sur o ledsen för att vi  va så flummiga o kollade in lite "grejer " på face . Han vill att vi ska tycka att han e snyggast och så men det tyckte vi inte idag  :P 
Nu är jag hemma , duschade precis ska äta snart sen måste jag skriva lite grejer till imorgon o efter det får jag besööööök .
Har inte så mkt att komma med just nu  faktiskt,mår bra idag är glad och  fest sugen som fan vet inte varför borde varna ner  lite kankse med sånt..



Hörs sen .
Puss på er

J.P

She is nothing like a girl you've ever seen before, nothing you can compare to your neighborhood hoe !!!!!!!!!

Jelena Pupovac Hej lilli

Lilli Dinh
Lilli Dinh
hej jellena
för 20 minuter sedan
Jelena Pupovac
Jelena Pupovac
Vad gör du ? kram
för 19 minuter sedan · Ta bort
Lilli Dinh
Lilli Dinh
jag gör ingenting speciellt, vad gör du? puss och kram
för 18 minuter sedan
Jelena Pupovac
Jelena Pupovac
Jag sitter här o tänker på dig .. Du vet att jag älskar dig o du är underbar , du är speciell för mig MEN......... . . . .
för 17 minuter sedan · Ta bort
Lilli Dinh
för 16 minuter sedan
Jelena Pupovac
Jelena Pupovac
Men jag är förvirrad, jag vet inte vad jag ska göra, jag vill vara med dig men det kommer inte funka. . MEN asså du e specill walla!!!!!!
för 15 minuter sedan · Ta bort
Lilli Dinh
Lilli Dinh
okej, så... jag är speciell, jag är underbar, du älskar mig, du saknar mig och vill vara med mig MEN?... du är förvirrad? HAHAHAHAHAHAHA s l ä n g d i g i v ä g g e n eller spola ner dig själv i toaletten eller något!!
för 12 minuter sedan
Jelena Pupovac
Jelena Pupovac
MEN asså jag lovar jag vill vara med dig på gud, men asså du vet ibland jag blir så förvirrad o jag vet inte vad jag vill men jag vet attt det e dig jag vill ha fast det e konstigt kan inte rikigt förklara för dig . . Fast vi kan väl vara vänner ändå eller ?
för 10 minuter sedan · Ta bort
Lilli Dinh
Lilli Dinh
VÄNNER? hur kommer VÄNNER in i bilden? gå o skjut dig själv på berget eller något!! en dag kommer du att vakna upp och inse vad jag egentligen betyder för dig men vet du vad fucker då vaknar jag upp med någon som redan vet det!! suck on that fuckface!!!
för 6 minuter sedan
Jelena Pupovac
Jelena Pupovac
Håll käften säg inte så fattar du !!!! Det kommer alltid vara du och jag men just nu går det inte .. Jag saknar dig redan på gud, du fattar inte vad du betyder för mig men asså du kommer förstå en dag .. Jag skiiter i alla andra tjejer du e DEN men faaaan asså.. kan inte förklara jag e förvirrad IGEN
för 4 minuter sedan · Ta bort

Lilli Dinh
Lilli Dinh
nu avrundar vi detta min vän. du är förvirrad och bla bla bla. låt mig göra klart för dig och ditt fuckade huvud, man lämnar inte någon som är speciell!!


GÅ TILL SÄNGS MED RÄTT PARTNET!!!!

sljbvoösdbvakdbhvk.asdvdf.vnadjofbvaldjvdjvnöbladfjbv sorry tangentbordet fick fnatt :) idag har jag lilli träffat min gamla chef och det gick bra. jag var nervös i onödan. jag sitter hos jellena nu :) men i tråkiga jönköping :(
vi ska lägga upp lite tuffa glasögonorms bilder!! jag vet inte vad jag ska skriva, sitter helt utan tankar, min hjärna är ur funktion för tillfället.

hon sitter med sin chokladbulle och chokladmjölk och jag med min kyckling curry på sandys så hör jag sveriges nationalsång från olearys.
Lilli - det är sveriges nationalsång, hör du den?
Jellena - aa men det är serbien och frankrike som spelar nu därför....
Lilli - men det är ju sveriges national sång!! idag spelar sverige!!
Jellena - AHA! hahahahahahaah

i helgen ska vi ut och supa.

Lillis dator har stannat så jag jellena forsätter skriva .. Fan va vi e mobbade sitter vid varsin dator o skriver samma inlägg .. men men vi vet att ni älskar oss . ;)



 


 








vi avrundar här... på lördag ska vi ut och röja hahah :) xoxoxoxo


Lektion

Nu sitte jag och har lektion ,Lars- Göte är så jävla skön han e så snäll jag vill bara gå fram o krama han . Han berättade precis att hans fru gick till frisören och blev så ful i håret att han tvingade henne gå tillbaka annars ville han inte med henne på stan . HAHAHHA
Vi har projekt och går igenom boken. Sandra sitter bredvid mig o verkar vara värsta inne i allt.. medans jag sitter här o skriver blogg det e ju trots allt bloggen jag ska bli rikast på :P Innan jag sitter i mitt kontor med fötterna på bordet , kort kjol och lever livet. ;) Snart snart 2 år kvar bara :D

Vet inte vad jag ska göra sen , tror jag måste plugga lite ändå sen får jag se vad som händer.
Tillbaka till Lars nu ..
Love
J.P

Baby, its never gonna work out . I Love U Goodbye! <3

Nu har  jag legat i min lilla trånga säng i 4 timmar typ. Tittade på film ,snackade, skrattade och åt godis med Natta. Vi sa så sjuka grejer som jag tänkte skriva ner här men nu minns jag inte rikigt vad det va .
Tittade på en jättekonstig film fattade typ inte vad den handlade om den va så jävla dålig men ändå så spännande , vet inte rikigt om det var filmen som var spännande eller att en skådespelare var snygg men det kvittar . Sen tittade vi på massa gossip girl klipp o typ fick tårar , asså vi MÅSTE alltid gråta till nåt annars tycker vi inte att det är kul .
Imogon ska jag till min kära skola och få in massa nya saker i huvudet. Börjar 8.45 och minns inte rikigt när jag slutar men tror vid 3 nångång . Inte världens längsta dag precis men ändå långt med tanken på när vi slutar annars .

Aja vet inte rikigt vad jag ska skriva , hoppas att allt är bra med er annars.

God natt
J.P


my

ooo nej!! måste tillbaka till en chef jag ljög en pinsam lögn för. minns hur jag väckte jellena klockan sju på morgonen och hade panik. jag fruktar för morgondagen. vad jobbigt det är att vara människa ibland :P

har så mycket jag vill dela med er men som för tillfället inte går, det kommer jag lovar håll bara ut, time will tell :) 

syrran ska tatueras, en jättefin text..jag vill oxå ha, har varit små sugen på det länge nu, dags att skrida till verket? men vart på kroppen och vad ska det stå? har ni tips?

chattade med syrran igår, jag skrattade skiten ur mig..
LILLI - men då skriver jag lilli mydung dinh
myle - vf? hahaha
LILLI - men fall dom kommer på mig med att heta mydung, dom kommer tro att jag e en flykting
myle - hur ska de göra det?
LILLI - jag vet inte mitt personnr
myle - Jag heter lilli men ibland mydung, beror på vem det är som frågar, mina kines kompisar kanske
myle - hahahahahahha skojar

jag ska ha en diskret walk-in-closet i min lägenhet, to die for :) såhär ungefär...



mvh mydung hahaha

♥ Amor vincit omnia ♥

 

Love

J.P


Heej Bloggen :D

Jag hoppas att allt är bra med er, själv e jag fortfarande lite sjuk o seg som fan så jag har slappat o försökt o inte överanstränga mig så mkt . .
Träffade bara Anna en stund och hjälpte henne fixa i hennes nya lägenhet som hon har flyttat till . Jag älskade den verkligen , jättestor och fin och värsta vinden har hon med där hon ska fixa ett rum till mig har vi tänkt:P
Nu sitter jag o letar efteer Behandlingspedagog kursen för jag vill gärna läsa den fast bara om det finns på distans . Eller nåt åt det hållet när jag ändå e i gång med plugget sen kanske jag inte orkar mer efter 2 år. Skulle vara kul o hjälpa unga med problem och bara lyssna och ptrata . Speciellt om det är kärleks området det rör sig om för det e jag expert på nu :P
Nathalie messade precis och undrar om vi ska göra nåt, jag måste ta det lugnt för o orka gå till skolan o jobba i helgen så hon får komma hit så tittar vi på film eller nåt.

Annars finns det inte så mkt o säga egentligen allt är helt okej faktiskit , ibland blir det lite upp och ner med alla känslor o allt speciellt när jag känner mig stressad eller att nåt inte går som det ska men jag har bestämmt mig, jag VILL jag KAN och jag SKA ! ;)

Loveeee
J.P

   ( hittade en bild på mig på face, vet inte vem som har tagit den  . . men den e  ganska snygg så its okey ! ;))


Kurator Jelena har talat igen :P

Jag vill skriva nåt men vet inte rikigt vad.. e skiiit seg o sjuk kommer aldrig lyckas ta mig upp imorgon så om någon vill så vfår ni gärna väcka mig 06.15 o tvinga mig upp.
Idag har ja inte gjort så mkt , ingenting alls nästan har bara tagit det lugnt och jag minns inte när det va sist jag bara va hemma . Har kännt mig så stressad senaste tiden att jag knappt hunnit äta känns det som . Det va skönt att bara slappa idag men alla som känner mig vet att jag tänker FÖR MYCKET! Det är precis vad jag har gjort idag, tänkt på allt gammalt som hänt och sätt framemot det nya som kommer hända :) Allt ligger i psyket. Om du tror att du inte kan klara av något och ställer in dig själv din hjärna och din kropp på att du verkilgen inte fixar det så kommer du ALDRIG göra det heller. Men om man e bestämd och tror att man kan o verkligen vill så kommer man lyckas faktiskt.. Jag lovar för jag har gått igenom det . Samma sak om du går runt o tror att du e ful och inte duger till slut kommer du verkligen tro att det e så och då blir man knäckt. . Allt blir vad man gör det tilll.

Asså jag borde verkligen bli kurator eller nåt, jag kan va så sjukt smart och djup ibland . Älskar när jag e sån.. :)

J.P


L.D

åh känner mig så taggad :) !! har fått lite hjälp på traven av syster så det underlättar lite. sitter med alla papper nu och försöker få ordning på det. det här ska nog bli bra. det måste det bli haha.

ni ska få ännu en av pixie lotts acoustic covers, lady gaga - pokerface.
http://www.youtube.com/watch?v=Qnb9T7w3UHo

vår förfest låt på lördag är den här :D
http://www.youtube.com/watch?v=y5o8L-Or0O4&feature=related

MVH Lilli

Who's gonna keep the faith the way that I do?

Not a dream girl, not perfection
Never said I was from heaven
But baby I could be the closest that you met

Your always looking for that some one
That don't existed and he wasn't
What you want isn't always what you get

You want your girl to give advice
But your always always right
You want her naughtier than nice
You don't ever want to fight
You want her haging out at home (uhue)
Even wen she's all alone(uhue)
You want everything but that's a dream
So te-hell mee

Who's gonna love you baby?
Who's gonna be there for ya?
Who's gonna keep the faith the way that I do?
Who's gonna hold you down?
Pick you up off the ground
Who's gonna make your day the way that I do?

J.P


sophia samajo

http://www.youtube.com/watch?v=LcF1jNOgSLc&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=V4CQ8d2CXyI&feature=related

L.D

Så får du bättre självkänsla!



Gör det enkelt för dig! Med en god självkänsla kan du lättare acceptera dig och kan våga ge dig på större utmaningar.

1. Börja skriv en ”jag är bra”-bok!

Varje kväll skriver du ned vad som varit bra med dig i dag, vad du är tacksam för och vad du behöver hjälp med. Skriv ned tre saker du är bra på. Kanske är du en god lyssnare och omtänksam? Vågade du be om ursäkt när du sårat någon? Skriv ned!

2. Skapa en drömlista!
Att veta vad man vill är en förutsättning för att man en dag ska kunna nå sina mål. Skriv därför ned allt du vill göra, allt du skulle vilja bli och allt du skulle vilja ha. Vilka utbildningar vill du gå? Hur vill du förändras?

3. Sluta jämföra dig med andra
– Sluta. Punkt slut. Vi jämför oss med andra som är annorlunda än vi och självkänslan går i botten när vi inte är duktiga på samma saker. Vi ska sluta jämföra oss med andra och i stället utgå från oss själva, säger Mia.

4. Ta ansvar för dig själv

h God självkänsla kräver att du tar reda på hur dina normer och värderingar ser ut och lever efter dem. Det är viktigt att säga ifrån när någon gör något mot dig som du inte tycker är okej.

5. Förlåt dig själv
Det finns inga perfekta människor. Alla gör misstag, det påverkar inte ditt värde.

Se upp för varningssignalerna
  • Du ser ner på och pratar mycket skit om andra.
  • Du presterar för att visa andra att du kan, inte för att du vill.
  • Du går runt och känner dig som en bluff och tror att du snart kommer att bli avslöjad.
  • Du jämför dig ständigt med andra och du är bara bra om ingen annan är bättre.
  • Du tycker att du är ful och tror att du vore lyckligare om du var snyggare.
Det här vinner du om du jobbar med din självkänsla
  • Livet blir enklare att leva.
  • Du vet ditt eget värde, i stället för att känna att du måste vara bättre än allt och alla för att inte känna dig värdelös.
  • Du tycker om dig själv och känner dig värdefull, oavsett vem eller vilka som finns i din omgivning.
  • Du klarar av att inte vara perfekt och gör därför enklare om dina misstag till roliga historier.
  • Du vågar prova på fler saker eftersom du inte längre är rädd för att misslyckas.
  • Du känner att vad som än händer så klarar du av det.
  • Du tar ansvar för dina relationer, och känner dig trygg i dem.
  • Din inre trygghet gör att du säger ja när du menar det och nej när du inte vill.

Love
J.P


emotional rollercoaster

hej, lilli här :) jag mår bra dock lite rostig fortfarande, låter som jag ätit whiteboard kritor, och det är inte svininfluensan som jellena påstår haha!!

jag har lärt mig att inte förtränga känslor och allt vad det innebär. jag försöker att inte hjärntvätta mig själv med annat utan försöker se sanningen som den är även om den är svår och jobbig att ens tänka på. jag tar itu med allt jag känner nu, för när allt det förträngda kommer ikapp en då jävlar kommer det svida!! så ett råd: förträng inte känslor, tårar, tankar och allt vad det är!! tillåt er ha en emotional rollercoaster, det är nyttigt :)
för stunden är det ett helvete men i längden är det bättre :)



  bjuder på super gamla bilder :)


There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart . . .

Heej :)

Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Är sjuk idag , ont i halsen och hostar som fan . Tur att jag e ledig iallafall så slipper jag missa skolan .. Egentligen skulle jag göra lite saker idag men jag orkar inte ens resa mig upp . Kunde inte rikigt sova inatt för min hals gjorde så ont så jag bara låg där stirrade i taket o täkte. Skrev typ 10 olika sms till X som jag så klart aldrig skickade. Drömde även konstiga drömmar som fan och det gjorde inte saker så mkt bättre. Ibland tar saknanden  över.. Men det e väl så man egentligen ska känna o inte som jag har gjort hittlis gått runt som en robot. Men men allt har en mening ..
Jag vet inte rikigt vad jag ska göra det va evigheter sen jag satt hemma så här dags , antiligen är jag i skolan eller på jobbet. Orkar inte ens resa mig upp men jag får panik av att sitta här.
Ska laga lite mat sen och göra pannkakor iallafall tror jag .. Är riktigt sugen på just nu .

Love
J.P

 


Första offret ! JOSEF!

Jag e bara tvungen o blotta någons liv.. Eftersom josef e först ut tänkte jag att jag ändå skulle  vara lite snäll
Josef e allas bästa kompis, han  tar hand om oss som fan . Varje gång jag måste gråta så finns han där, han höngde tom på min dejt för länge sen för att godkänna killen o för att jag va rädd.. MEN det nästan ingen vet om e att han faktiskt har varit kär i mig ett tag . Jag visste inte heller om det förens för ett tag sen . Enligt han så e han inte kär i mig längre han bara " tänder " på mig nu .. hahaha .( vilket man förstår ) Han är rolig och får mig att skratta men ibland så börjar han bara stirra på nånting  när jag pratar eller så att det stör mig jävligt mkt . Iallfall så har han BLIVIT KÄR i en ny nu .. Fick reda på det igår han vågade inte berätta för mig innan eftersom jag e såååå emot kärlek och lär han att aldrig bli kär för det e så hemskti slutändan .. Men igår kom det fram.. Han e kär, hon e kär, han e syrian hon e syrian (giftemål direkt ) men han e trög o inte alls så gullig som man tror så han ska gå en kuurs  hos mig så han verkligen kommer få henne att falla så jääävla hårt. . Dom ska träffas när hon kommer hem från turkiet . . Vi får se hur det blir . Hoppas det går bättre än förra gången då du va kär i mig ..:P 

Nu blev jag skiiit trött o irriterad .. Martini flaskan stirrar på mig .. Funderar på att  ta ipren mot mensvärk och en klunk martini mot ångesten o sova !

Puuuss Jellena

Liiivet .. Gamla tider är bääst <3

                              

Jag o LILLI på MSN

- Jelena säger
hej
hur mår du
LILLI säger:
hej
micket beeraa själv?
- Jelena säger:
haha
skiiit bra
va händer ?
LILLI säger:
inget len, sitter och skrattar över att du sitter 5 meter ifrån mig och skriver till mig härvad händer hos dig?
- Jelena säger:
HÄMTA GODIS TILL MIG JAG ORKAR INTE GÅ UPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH MARTININ VILL DRICKA! OCH STÄNG AV LJUDET PÅ MSN DET STÖR MIGOch sluta skratta så högt

LILLI säger:
HAHAHAHAHAHHAAH

- Jelena säger:
Men eeeey bror
va ska vi göra va fan .. vi kan inte sitta här 5 meter ifrån varandra och ruttna kom in o ge mig en puss

LILLI säger:
HAAHHAHAHAHAHA

- Jelena säger:
ärligt va e det för dag ?

LILLI säger:
jag har legat på sjukhuset broder jag klarar inte av det 

 Jelena säger:
kan man festa ?

LILLI säger:
SÖNDAGahhahahahahaha

- Jelena säger:
juste
fan synd om dig . .
ville bara gråta när jag såg dig där

LILLI säger:
vart?

- Jelena säger:
sjukhuset

LILLI säger:
HAHAHAHAHAHAAHAH

- Jelena säger:
men du e stark du klarar dig
det e bara svinsjukan

LILLI säger:
hahaahhahhahahahah

- Jelena säger:
aja
gråter du eller skrattar du jag hör nåt konstigt

LILLI säger:
HAHAHAAHHAHAHHAHA
jag är tystde e djolle som äter chips

- Jelena säger:
asså ja e så skön

LILLI säger:
HAHhHhHHh
du är du störd

- Jelena säger:
MIIIIIIN CHIPS ?
Fuccccccck er

LILLI säger:
ja hahahahahahahah

- Jelena säger
men ärligt talat jag ska äta det sen han får sluta jag menar allvar


För varje minut som Du är ledsen förlorar Du sextio sekunder av glädje. .

Heej :)

Hoppas att allt är bra med alla . . Egentligen orkar jag inte skriva men känner att jag måste  och behöver det ( lilli har tagit en paus , så bloggen hänger på mig hon fick besöka sjukhuset idag för hon e sjuk .. typ.) 
Idag har jag jobbat nästan hela dagen . .Skrattade så mkt med Jennifer när vi kom med ideer om hur bloggen skulle bli stor hon e så skön vi skrattar alltid och snackar skiit . .. " Jag funderar på att lägga ut en video.. seriöst bättre 50.000 kr än väm man inte ens har nytta av " ahahahaha . Sen skulle jag också ta bilder på saker som händer på Harrys och Slivet hur det egentligen ser ut bakom ytan och lägga ut :P Men nee så taskig kan jag inte vara ÄN.
Efter det stack jag och tog i kiosken på matchen . . Det va så jävla varmt  men jag skakade hela tiden . Kände mig så illa mående och trodde jag skulle bryta ihop. Men tiden gick iallafall och allt slutade som det ska ..
Träffade Lilli sen och vi tog en fika på Sandys nu sitter vi hemma hos mig vid varsin dator och bara glor .. Då och då säger vi bara " meeeeen seriöst jääävla skiiit " Eller så klagar vi om nåt annat. Liver är inte alltid lätt. .
Imorgon e jag ledig men måste gå å leta en praktik plats , besöka lite butiker för att få veta lite saker om detas leverantörer och sen träffa anna för en fika , hon bor här nu :)

Jag saknar dig ! 

Faktiskt . . .

Jellena



Fuck allt o alla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har ångest e deppig, sjuk, har  PMS och jävligt förvirrad . Jag vet inte ens varför.. det e massa tankar som snurrar och jag vill bara spy o lägga mig ner o sova . Länge sen jag va så här . . eller jag kankse har mått lite små dåligt hela tiden men jag förtränger det .
Vi tjejer e så patetiska egentligen , vi går o grubblar över saker som fan gråter typ halva vårt liv och allt ska jääämt handla om killar. Nu e det inte så att jag mår så här för att nåt har hänt eller pga någon direkt så men alla runt omkring mig verkar ha problem o må dåligt just nu . Ja känner mig så jävla hjälplös jag vill peppa dom och säga att allt fixar sig alltid . Jag e ett levande exempel på att man överlever allt. Det har känts  flera gånger som att jag har blivit överkörd av en lastbil, hjäratat har gjort så ont att  jag har legat på golvet  o skrikit men på nåt jävla konstigt sätt har jag ALLTID lyckats ta mig upp och se framåt. Hur illa nånting än är så finns det alltid nåt positivt i allt, om ingenting annat så får man tänka att man faktiskt blir starkare av allt som händer och att allt har en mening. Ta ingenting  för givet och va tacksam för det du har .
Man offrar så mycker för en människa och blundar för saker man ser och hör men i slutändan är det ändå sig själv man sårar . Det e bara sig själv man har på slutet och allt blir vad man gör det till . Jag själv har mått dåligt som fan för inte så länge sen men jag tog mig upp kom över det tänkte framåt och lärde mig sjukt mycket av allt som har hänt. Jag vill att allla ska vara lyckliga och starka , ha sjölvrespekt och inte låta någon leka med en . Det är tyvärr precis det vi alla tjejer e dåliga på . Ingen är värd att man slösar sitt liv på att gråta och låsa in sig själv.
Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om detta.. Inte konstigt att folk tycker att jag ska bli kurator men jag önskar verkligen att alla mådde bra :(:( Kämpa på nu alla. . Efter regn kommer solsken jag lovar er .
 
LIVET ÄR KORT,BRYT REGLERNA, GLÖM SNABBT, KISSA LÅNGSAMT, ÄLSKA INNERLIGT
SKRATTA OKONTROLLERBART OCH ÅNGRA ALDRIG NÅGONTING SOM FÅTT DIG ATT LE !!!!

   Jellena




Det man inte dör av gör en starkare..

Tack alla som grattade mig igår och tack för alla fina sms och samtal , jag blir så glad av bara såna små saker  betyder mycket faktiskt.
Igår så satt vi  hemma hos mig grillade drack lite åt massa godis och bara pratade i flera timmar. Dilara kom in med tårtan till mig och hon tände ljus. Sista gången jag blåser ljus det e min favorit del men jag känner att det börjar bli för jobbigt nu och så kommer jag säkert få ångest för varje år som går. Jag hoppas att det jag önskade mig händer . Tack tjejer men nästa helg blir det feeeest :) Idag jobbade jag med Afrodita vi pratade mer än vad vi jobbade . Första gången jag träffar henne men det va ganska kul eftersom vi kände exakt samma folk och visste vilka alla var . Så tro mig vi hade mkt att prata om :) På onsdags skulle vi höras och kankse dra på nån fest får se om jag e ledig i skolan då.
Annars mår jag ganska bra faktiskt funderar på vad jag ska göra , ska försöka få lilli o hitta på nåt hon verkar vara sjuk o ganska nere så måste muntra upp min piff för det e bara jag som kan göra deeeet :D

Jojo fick mig o skratta så mkt igår när hon berättade om att alla i libanon skulle bikta sig en gång, alla var där inne i flera timmar och sa verkligen allt till prästen . När det var hennes tur så går hon in sätter sig på stolen och säger " hej jag heter jojo och kommer från sverige " sen går hon ut därifrån . ahahahahahahaahah så klockren asså. :D

Ska hitta lite roliga tips och sånt nu så jag skriver snart igen :)


Ja må jag leeeva!

Jag e 20 år nu .. o idag har jag lärt mig att öppna konservburk, man kan tro att jag e lite efterbliven men jag har aldrig behövt öppna burkar så  hur ska jag kunna lära mig .. ? Jag e bortskämd men vem bryr sig :D
Skolan va bra gick från 9- 12.30 vi hade redovisning hela dagen så det gick snabbt och det e skönt. Börjar bli sjuk jag med hostar som fan och har huvudvärk är inte alls taggad idag . Ska dra och handla sen fixa mig lite , vi ska grilla och snacka skiiit . Kanske händer nåt kul som jag kan skriva här :P

Annars har jag väl inte mkt o mer o säga just nu. Allt är som det ska  för det blir vad man gör det till . :)

Ajaaa bajs på er nu blev jag irriterad från ingenstans. Inte konstigt att jag heter ÅNGESTATTACKEN i Roberts mobil . ahahah

pixie lott!!

skönt med sena mornar, får njuta medans jag kan =) har hostat en massa i natt och drömt drömmar jag inte borde drömma, mr X is haunting me everywhere, om mina drömmar ändå kunde vara verkliga, känns som om de senaste månaderna bara varit en ren dröm. och nu har jag vaknat upp till verkligheten, önskar "drömlivet" var min verklighet, fast det var den men ändå inte :) jag vet, mycket förvirrande.
minns när mr X och jag skulle plocka syster och hennes kompis vid tre fyra på morgonen, det kändes så sjukt konstigt att man bara kunde skratta åt det. saknar.

vi fick in en kommentar om att det är helrätt att vi ska blotta andra, hahaha oooh jaa min vän, det kommer vi göra :) gossip girl xoxo hahaha!

idag är det födelsedagsfest hos puffan =) hoppas jag inte smittar ner hela ligan. men jag tänkte smyg hosta lite på josef eller försöka nysa på honom och säga att det var en olyckhändelse!!

jag vet inte hur man lägger upp youtube video här än så ni får bara hemsidan så länge. ni måste bara lyssna på Pixie Lott och hennes acoustic covers!! hennes röst är to die for!! ni ska få en när hon sjunger kings of leon - use somebody sååååååååå braaaaaaaaa!! sen finns den one republic - apologize.

http://www.youtube.com/watch?v=y5o8L-Or0O4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JwvBeHbDL9Q&feature=related

// LILLI

Kärlek får världen att snurra. . .

 



Och det känns som att min hjärna snurrar just nu .. Sitter och äter godis , har snackat i tel med Mr Big  hur länge som helst .. Massa djupa samtal , har aldrig träffat en kille som lyssnar och pratar så jävla bra . Han e smart . . Fick nästan ångest att jag inte tog min chans när jag väl hade den istället valde jag att gå tillbaka  till någonting som fick mig o må skiiit sen .Men men.. Ingen ide o sitta o ångra saker.

Imorgon har jag skola, och så fyller jag år meeed. Vi ska ha redovisning imorgon och det känns jävligt skönt att vi e klara med det .. Jag känner  inte rikigt att jag har kommit igång än med allt och fortfarande kan jag gå och undra om jag har valt rätt utbildning men det känns ändå bra än så länge.
Ska jobba med i helgen  med en ny tjej så det ska bli kul o träffa lite nya människor där :)

Vi har ca 60 läsare  skulle vara skiit kul o veta vilka alla e .. så om ni vill får ni gärna skriva nåt :)

Hoppas att alla mår bra .. Gliiiid genom livet o ha kul . puuuusss

Jelena


kära hatare och älskare =)

hur orkar du gå runt med så mycket hat? ett halvår har gått. måste vara jobbigt alltså.
jag rörs inte av ditt dissande, du slösar bara din tid =) jag tänker iallafall inte dissa dig på internet för mamma lärde mig bättre än så! med detta sagt så måste jag vidare till annat..

JOSEF CHAMOUN, du kan inte mena allvar? Vi står som frågetecken, trodde aldrig du skulle sjunka såhär lågt va? Vad är detta? Vad är det för dumheter jag läser? Nu får du faktiskt ta och skärpa till dig! Men om du nu så gärna vill ha blogg krig så ska vi minsann ge dig det, hahaha, bring it on babe!

och till något helt annat....
Jag föll för dig så hårt och du förtjänade en nominering för rollen du spelade!

MVH Lilli


dont-cry-say-fuck-you-and-smile!!!

Heej :)

Äntligen så är jag hemma från jobbet, var helt sjukt trött idag ocg det gick segt som fan e inte van o jobba nu. Men tiden gick fort iallafall . Jag tycker inte om mitt jobb så mkt men jag älskar verkligen personalen alla e så jävla sköna. Saknar Bojan på jobbet han får mig att skratta så jag får ont i magen :)
Imorgon fyller jag år faktiskt, ska grilla lite dricka o bara umgås sen blir det feeest nästa helg tror jag istället . Känns inte ens som att jag fyller år , födelse dagar, jul, nyår och sånt tappar betydelse bara mer och mer för varje år som går.
Annars så är allt bara bra :D vet inte rikigt vad jag ska skriva får komma med nåt roligt sen . Nu ringer mr X så jag ska snacka lite skiiiit. Puuuuuss

Jellena

sjuklig lilli

when it rains it poors och det är just vad det gör nu, ganska mysigt faktiskt. jag är ledig men sjukt sjuk. ni vill inte höra min rostiga röst. hur vet man att det inte är svininfluensa? ska nog bara vara hemma idag, tycka synd om mig själv lite haha :) och försöka bli frisk, för stora evenemang väntar och som kräver att jag är helt hundra!

så våra 70 läsare hittills jag måste bekänna en sak, Anthony Lee Brunner är min drog! ja Anthony om du läser detta, du är min drog! vi ska åka till nordkorea ihop :)


Jag önskar att jag kunde skriva ner ALLT jag tänker just nu ..

Men jag vill inte skriva för mkt här eftersom det e nästan 70 personer som läser och det e inte så smart ..
Ligger i min säng o tänker på allt som har hänt  senaste tiden . Helt sjukt hur upp och ner mitt liv har varit hela tiden .. Både bra och dåligt men ändå e  2009 värsta året i mitt liv . Men jag känner att det kommer vända nu . Har mått hur bra som helst senaste tiden .. Jag vet inte vad det beror på men jag känner mig så lugn och avslappnad, har ingenting o tänka på förutom mig själv. Jag brukar inte ångra saker jag har gjort men jag har lärt mig att man inte ska vara för snäll, göra för mkt saker för andra och bara ge hela tiden utan att få någonting tillbaka . Ibland är man blind och blundar för vissa saker, vill inte inse sanningen och låter tiden gå . Men sen är det lätt att vara efterklok man fattar att allt inte var som det såg ut att vara , vissa saker man hörde men inte ville höra  stämde och man undrar varför man offrade och gjorde saker utan att egenligen få ett skit tillbaka .. ? Det brukar oftast vara så när man e kär eller tycker om någon väldigt mycket. Men man lär sig också av alla sina misstag och allt negativt. Det har jag gjort iallafall.. Ibland känns  mycket som bara bortkastad tid. Tyvärr för så vill man inte känna . .

Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad.. sägs det iallafall . Det är sjukt hur man kan vara med någon i flera år , vara kompis med nån hur länge som helst men sen från ingenstans så går man förbi den människan som egentligen känner en in och ut som om man aldrig träffats innan . Det är mycket tankar i min hjärna just nu .. Jag tänker på saker som hänt, undrar om saker som jag har precis fått veta är sanna och isåfall hur det kunde hänt , och så tänker jag på framtiden . Jag ser framemot framtiden som fan nu .   Det ser ljust ut, jag har min utbildining , jobb , mina vänner BLOGGEN (haha ) och förhoppnings vis kommer jag snart få det jag vill ha .. En kille som förtjänar mig och e bara mot mig , har respekt för mig och står upp för mig . Jag jobbar på de nu :P  Hittils har ingen  ens egentligen varit värt mitt skiiiit . Synd att man fattar det NU .. :P

Natta : Jag skrattar nu för att vi grät så mkt till filmen innan .. Tittade på i taket lyser stjärnorna.. <3




rehabilitering på alla möjliga sätt!

haaaaaallå!
nu är jag äntligen hemma från jobbet, vad snabbt det har gått känns som jag satt här för en timma sen. sitter och dricker grön te nu, ska enligt någon rengöra tarmarna utan att behöva spendera en tid i toan, o så förbränna lite fett, o så har jag ont i halsen och hostar nästan upp min inälvor, på god är att bli sjuk tror jag.. aja men värsta bra teet liksom ha ha.

på fredag fyller skitungen 20 år!! its ya birthday and we gonna party like its ya birthday and zip tequila like its ya birthday :D
får mig att tänka på i lördags när vi var ute, först en vanlig billig fylla på tusen och en natt, blev två brickor för mig och en bricka var för dom andra töntarna, senare och vidare tog vi varsin tequila, en sexa!! så äckligt euw.. och saltet gör det verkligen inte bättre, det är den som får mig att vilja spy.
men en fest är ingen fest utan josef :D min träningsvärk har hållt i sig i två dagar nu haha.

för övrigt mår jag bedövat som vanligt, berg och dalbana, blandade känslor, huller om buller..men för det mesta överasskande bra faktiskt trots allt som hänt :) önskar allt vore lite annorlunda ibland bara.
men vilket år 2009 har varit hittills!! tiden går så snabbt, jag hinner inte med ibland. jag kommer aldrig att glömma detta året, mitt livs galnaste år faktiskt, undrar hur den kommer att sluta? spännande att inte veta :)

LILLI


Lite tips..

                                                                  


Tänkte skriva lite tips om hur man kommer över en kille.. Alla vi har varit där tror jag , ett brustet hjärta och tårar som vägrar att  slutat rinna.  Ännu finns det  inte botemedel mot detta men det finns lite tips  och hjälp på traven :)

Om det precis har tagit slut så ska du gråta ut .. Tillåt dig själv att vara ledsen det är en del i processen  . .

.Acceptera att det är slut – och agera efter det. Visst, det kan ske mirakel och han kan plötsligt inse hur underbar du är, men du kan inte räkna med det. Därför måste du, hur ont det än gör, acceptera att det är slut.Det innebär: prata inte med honom, fika inte med honom, ring inte, radera hans nummer, plocka undan hans saker om du har några hemma, undvik klubbarna han går på. Och framförallt: skippa kompisakten! Bestäm dig en gång för alla att DU ska gå vidare :)

.Sysselsätt dig. Såklart att du bara tänker på honom om du sitter hemma i soffan och tittar på Ensam mamma söker med ett glas rödvin, iklädd hans gamla noppriga tröja. Planere aktiviteter och gör saker. Även om du inte har lust att gå ut på helgerna så gå ändå ut en stund, det kommer bli mkt roligare än att bara sitta hemma. Träffa vänner, fika, gå på bio, shoppa. . Testa på något nytt eller gå någon kurs.
 
  • Bryt tankarna. Analysera inte hur du var i förhållandet, vad du kunde ha gjort annorlunda eller hur du ska vara för att han ska bli kär i dig igen. De tankarna hjälper ingenting. Varje gång en sådan tanke kommer upp, släng upp en stoppskylt i hjärnan, tänk ”stopp!” och ring en kompis eller sysselsätt dig med någonting annat.
  • Ta hand om dig själv. Ta långa promenader, träna lite då och då, fixa håret hos en frisör, smörj in dig med bodylotion varje dag… Småsaker som får dig att må lite bättre för stunden.
  • Hitta kärlek på andra håll. Nu menar jag inte att du ska gå ut och ragga upp första bästa kille (fast jag måste erkänna att en re-bound fungerar ganska bra, ibland). Försök istället att omge dig med kärlek från personer i din närhet, som från din familj eller från dina vänner. Kryp upp i soffan bredvid bästa vännen, åk hem till mamma och sov över och ge dig själv en kram då och då. Sen skadar det ju inte med en oskyldig flirt på tunnelbanan, om du råkar få syn på en snygging...
  • Sist men inte minst: låt det ta tid. Intala dig själv att du kommer att komma över honom tids nog – för så är det! Och då är du både starkare, lyckligare och vet vad du behöver i ett förhållande. Till dess: lycka till önska Jellena och Lilli

  • When it's for real, it's forever. . . .

    Heeej alla.

    Nu är jag hemma från skolan, ganska seg dag idag faktiskt men jag mår bra . :) Jobbade med projekt arbetet mest hela dagen och det känns skönt att vi är klara och nöjda med det . Tycker om min klass faktiskt alla  verkar vara så sköna man känner inte varandra så bra än men det kommer väl. . Känner mig lite stressad och trött för det mesta hela tiden nu men det e nog för att jag inte är van vid skolan och att tänka. Finns saker som jag mest skjuter upp hela tiden men får ta tag i det . .

    Snart ska jag duscha och fixa till mig lite sen ut o fika eller äta får se vad det blir. Det e soligt och varmt ute så det e tråkigt att sitta hemma då man får panik.
    Sitter och tittar på bilder från kroatien , saknar allt och alla som fan . Det var så himla skönt att vara där jag hade inga måsten , inga problem , inget stress, behövde aldrig lyssna på skiit snack och sånt som man får höra här varje dag .. Jag bara levde livet.. Ångra att jag slösade bort min tid på att grubbla över vissa saker och längta hem.. Vad längtade jag efter egentligen och efter vem ?  Men men .. Natta tjatar på att jag ska lyssna på David Guetta - If We Ever så jag får väl ta och göra det ..

    Det känns lite segt och konstigt att skriva blogg e inte van  men jag o lilli ska komma med massa  roliga grejer :P Vi ska smygfota killar runt om i Jönköping och ha "dagens kille " haha hissa och dissa saker och blotta andras liv :P Vi får se hur stora vi blir :)


    Lilli

    vaknade för en stund sen av att robin thicke väckte mig med hans lost without you..så härlig att vakna till :) om det ändå vore han på riktigt ha ha.. om två timmar ska jag jobba, pappa undrade om inte jag skulle ta och cykeln till jobbet som ligger i stan.. det första jag gjorde när jag vaknade var och kolla om gösta var hemma och det var han, han sviker mig aldrig den där gösta :) så cykeln får längta efter min rumpa så länge..not me not today!
    lägger upp bild senare.. nu ska jag äta brunch! puss och hej!

     

    har på mig jellenas samma gröna linne som hon har på sig i hennes bild haha :) en gammal gammal bild.

    J

    Heeej

    Jellena häär.. jag vet att jag borde sova ska upp tidigt imorgon men låg o snackade i tel sen kl 9 typ tills nu.
    Fan va skönt det va .. Massa tankar och funderingar kom upp och jag verkligen öppnade mig o för en gångsskull verkligen lyssnade och tog åt mig vissa saker.
    Imorgon e det skola som gäller, det går bra har inte så mkt än men det kommer väl.
    Annars mår jag faktiskt skiit bra känns om att jag  vet vad jag vill och är taggad när det gäller allt.
    Har fått reda på lite saker som e tråkiga o få veta och som jag hade blivit förbannad och ledsen över i vanliga fall innan men nu känner jag bara att jag inte orkar bry mig . . Men jag säger bara Karma is a bitch baby .

    Nu ska jag äta och sova.
    Imorgon ny dag nya möjligheter :)

    Föresten så har vi nästan 50 läsare nu :P


    1 september 2009, kl.19:55 hahahaha

    Välkomna till vårt första inlägg. Vi har blivit som alla andra och öppnat en blogg. Läs annars går den till spillo!! För på det här ska vi minsann bli rika på!! hahaha.. ni sitter säkert och tycker att vi är störda men det skiter vi fullständigt i för det är finanskris och vi behöver pengar från alla håll!! hahaha.
    Vi kommer att skriva ihop och var för sig om allt möjligt som händer i vår vardag. Vi nämner vissa människor med X eftersom vi inte vill blotta vårt privatliv helt. see you later alligator HAHAHA.

    MVH Lilli & Jellena


    RSS 2.0